Ps. 31:3 ”Ole minulle kallio, jonka suojaan saan paeta, vuorilinna, johon minut pelastat.”

joh 3:16

Olemme kotiseurakunta ja toimimme Vihdin alueella. Emme pidä perinteisiä hengellisiä kokouksia. Uskomme, että kasvokkain toistemme kanssa kasvamme ja eheydymme ihmisinä ja kristittyinä.

Tavoitteenamme on rehellinen ja avoin kohtaaminen toistemme ja Jumalan kanssa ilman uskonnollisuuden naamareita. Opettelemme puhumaan totta ja olemaan läpinäkyviä.

Meille on tärkeätä, että jokainen löytää oman paikkansa seurakunnassa. Jaamme vastuuta rohkeasti ja ymmärämme, että jokaisella on erityinen ja ainutlaatuinen kutsumus ja rooli yksityisesti ja seurakuntayhteisössä.

Uskomme, että eheydymme vapauden ilmapiirissä. Olemme helposti uskonnollisuuden ja tapakristillisyyden kahlehtimia. Tarvitsemme rohkaisua ja positiivista haastamista kasvaaksemme siksi luovaksi persoonaksi, joka syvimmiltämme olemme.
 

Etsimme läheistä yhteyttä Jeesuksen kanssa. Uskomme, että Pyhä Henki ohjaa meitä tuntemaan Isän ylivuotavan rakkauden henkilökohtaisesti jokaisen lapsensa kanssa. Emme halua jäädä vain tarvitseviksi lapsiksi, vaan kasvaa hengelliseen aikuisuuteen, jolloin meillä riittää kaikenlaista jaettavaa toisille ihmisille.