Seurakunta

 

MITEN MUKAAN VUORILINNAN TOIMINTAAN?

 

Avoin toimintamalli

Vuorilinnan toiminta on periaatteessa kaikille avointa*), niin yleiset tilaisuudet, ryhmät, kurssit kuin pienryhmämmekin.

Osallistu ja tutustu

Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, suosittelemme sinulle tutustumista ja osallistumista rauhassa toimintoihimme. Sen lisäksi voit tutustua Vuorilinna-manuaalin (löytyy myös kokonaisuudessaan näiltä sivuilta) sisältöön ja miettiä, vastaako Vuorilinna toimintaperiaatteineen sellaista hengellistä kotia, jollaiseen haluat kuulua.

Jäseneksi hakeminen

Tutustuttuasi riittävästi toimintaamme, voit ilmoittaa halukkuudestasi liittyä jäseneksemme seurakunnan pastorille. Sen jälkeen voit osallistua pääasiassa Vuorilinna-manuaalissa ilmaistuja periaatteita koskevaan opetukseen. Tämän jälkeen voit täyttää jäsenhakemuskaavakkeen ja jättää hakemuksesi seurakunnan pastorille. Hakemuksesi käsitellään seurakunnan suunnitteluryhmässä, joka hyväksyy uudet jäsenet. Sen jälkeen sinut siunataan seurakunnan jäseneksi.

Jäsenyydestä irtautuminen

Vuorilinnan jäsenyydestä voi halutessaan irtautua ilmoittamalla asiasta seurakunnan pastorille kirjallisesti tai suullisesti. Mikäli irtautuva sitä toivoo, siunaamme hänet ja toivotamme hänelle Jumalan johdatusta, kun hän siirtyy toiseen hengelliseen kotiin tai etsii itselleen sellaista.

*) Ainoastaan häiritsevä, loukkaava ja tahallisesti toimintaamme vahingoittava käyttäytyminen voi aiheuttaa osallistumisen rajoittamista toimintaamme.